Om Piletræet

Hvem er jeg?

Hej med jer! først og fremmest TAK, fordi du har lyst til at vide mere om min Pasningsordning. Jeg er en ung kvinde fra 1987, født og opvokset i Horsens, men bor nu i Lund med min mand Søren og vores 3 fælles børn, Wiktor fra 2009 , Emil fra 2012 og Aya fra 2018. De er en stor del af Pasningsordningen og børnene elsker når de kommer hjem fra skole og leger. Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent, med speciale, men jeg startede op som privat passer i 2014, i en Pasningsordning med 10 børn, sammen med en anden i Horsens. Et fantastisk jobskifte, da det ikke bare er et job, men en livsstil for mig. Jeg valgte derfor i 2016 at starte op hjemme hos mig selv, – en beslutning som jeg er MEGET glad for. Jeg er i marts 2018 blevet uddannet, certificeret MINDFUL Pasningsordning. Hvad det går ud på kan du læse mere om under fanen Mindfulness.

Jeg løber rigtig meget og tager helst cyklen frem for bilen. Jeg er opvokset hos min mor, som var kommunal dagplejer i hele min barndom. En tid fyldt med kærlighed og glæde. Èn ting jeg altid har haft med mig i bagagen. Jeg har erfaring indenfor musik og bevægelse, igennem undervisning på Horsens musikskole. Dette er også en stor del af børnenes hverdag. Udover dette har jeg udvidet spædbørns/alm førstehjælp. (nyligt opdateret i marts. 2023)

Hvis jeg skulle sætte ord på hvem jeg er, vil det være: Omsorgsfuld, ansvarsbevidst, åben og ærlig, imødekommende, glad, energisk og en stabil person. For mig betyder det meget at børn får en tryg og solid start på livet <3

De kærligste hilsner

Charlotte

Vores hus er røgfrit, og godkendt af Horsens kommune.

Hvorfor vælge mig?

Det er aldrig nemt at skulle vælge pasning til sit guld. Derfor er det altid vigtigt at gøre sig nogle overvejelser. Vælger man pasning et sted af praktiske grunde? eller lytter man til sit barn og mærker efter hvad DE har af behov? Det er vigtigt at huske på, at barnet skal kunne trives og at det ikke altid skal være det nemmeste for forældrene.

 

Hos Piletræet vil jeg gøre alt for både at gøre det nemt for jer forældre, men også trygt for jeres barn/børn. Jeg er fleksibel og laver gerne åbningstiderne om så det passer med jer (så vidt muligt) Jeg vil sørge for jeres barn får masser af: 

  • Nærvær
  • Tryghed
  • Omsorg
  • Faste trygge rammer
  • Ingen gæstebørn
   som også mindsker risiko for smitte af sygdom.

 
 
 
 

Masser af plads til
sjov & Leg


Vi vil være ude hverdag i den friske luft, enten hjemme eller på diverse legepladser, skov, marker mm.

Vi har bålplads, som er afskærmet hvis det tændes.


Piletræet råder over:
• Rutsjebane
• Balance cykler
• Scooter
• Biler
• Og snart en lækker stor sandkasse.

Miljø & Økologi

Hos Piletræet går vi op i at spise sundt og varieret og ligeledes spiser vi så meget økologisk som er muligt. Vi tænker på miljøet og prøver at undgå for meget madspild. Derfor vil børnene også opleve deres mad består af rester indimellem. Det kan f.eks være vi laver suppe på resten af grøntsagerne fra ugen, vi laver klatkager ud af resterne fra havregrøden osv.

Aktiv Udeliv

Hos Piletræet elsker vi at være ude i den friske luft, uanset om det regner, sner eller solen skinner. Vi er ude hverdag. Børnene bliver beskidte og får lov at udfolde sig som de har lyst, om det er at rulle sig i vandpytter eller grave dybt i sandkassen.

Certificeret mindful

Jeg er certificeret mindful pasningsordning, og det går i bund og grund ud på at jeg har specialiseret mig inden for mindful området. Det incl. børne yoga, give børnene mere: indre ro, nærvær, mere glæde, selvforståelse, et sundt selvværd, koncentration, mere empati, et godt fællesskab og social forståelse.