Mindfulness

Pressemeddelelse:

Den 10 marts 2018 modtog Charlotte Kristine Redder Brunslev, fra den private pasningsordning Piletræet, Mindful Dagpleje Flaget. Hun modtager flaget fordi hun har fokus på at give dagplejebørnene en mindful hverdag. Her er der plads til mindfulness aktiviteter, fordybelse og meditationer, som lader børnene op, giver dem indre ro og øger deres koncentrationsevne.

Charlotte er en af de første certificerede Mindful private paningsordninger i Horsens Kommune.

Fælles for de Certificerede Mindful Dagplejere i hele Danmark, er at de laver mindfulness øvelser og børnemeditationer med børnene dagligt, at de har fokus på at være i bevidst nærvær med børnene og at de er en autentisk rollemodel. For at forblive bevidst nærværende og selv have indre ro, har de en daglig personlig mindfulness praksis.

De Certificerede Mindful Dagplejere arbejder ud fra de 8 mindfulness principper og NOAK modellen i dagligdagen, som gør at de har fokus på børnenes initiativer, positive intentioner og styrker. På den måde støtter de børnenes udvikling af en stærk selvforståelse og et sundt selvværd. Dette lader sig også kun gøre ved at de først har kigget indad og arbejdet med egne mønstre, overbevisninger og adfærd igennem Mindful Dagpleje Kurset hos Mette Møldrup Hansen.

         En Rejse:

“Jeg har fundet mig selv på dette kursus, og det har givet mig indre ro og en lettere hverdag. Jeg har ligeledes lært at slappe af og sige pyt. Jeg har fået redskaber med mig på min vej som jeg kan mærke og se gør en forskel i min dagpleje, både ved børnene men også mig selv. Det har været en sjov, fantastisk men også rørende rejse” fortæller Charlotte, fra Dagplejen Piletræet som holder til i hjertet af Lund.

Charlotte åbnede op for sin private dagpleje i 2016 og har haft fuldt hus siden. Hun startede som dagplejer i 2014 men valgte at tage springet og blive selvstændig. Mere info om dagplejen og ledige pladser kan ses på hendes hjemmeside. www.piletræet.dk

De positive gevinster for børnene i en Mindful Dagpleje er:

● Nærvær

● Indre ro

● Mere glæde

● Mere empati

● Bedre selvforståelse

● Et sundt selvværd

● Øget koncentrationsevne

● Gode sociale kompetencer

Charlotte glæder sig over de livslange gaver hun giver hendes dagplejebørn. Gaver for livet, eftersom en mindful start på livet giver børnene et sundt selvværd og evnen til at genkende og finde roen i sig selv senere hen i livet. 

Se mere på www.mindfuldagpleje.dk